Loading ...

Job content

En unik mulighed for at arbejde med udredning og optimering af behandlingen af psykiatriske patienter fra andre kulturer.

Vi har fokus på at bevare de lægefaglige opgaver og sikre et højt lægefagligt niveau. Vi prioriterer høj faglighed, undervisning og forskning, men i en afslappet ånd med humor og gensidig respekt.

Vil du bidrage til vores spændende arbejde, indgå i et meget dynamisk og engageret team samt få indsigt i psykiatriske lidelser hos patienter fra andre kulturer? Så bliv reservelæge ved Kompetencecenter for Transkulturel Psykiatri.

Om Kompetencecenter for Transkulturel Psykiatri

Vi arbejder med to målgrupper henholdsvis flygtninge med traumerelaterede lidelser som PTSD og depression samt andre psykiatriske patienter med anden etnisk baggrund end dansk, hvor kulturelle faktorer spiller en væsentlig rolle i sygdomsbilledet.

Vores mål er at forbedre psykiatrisk udredning, diagnostik og behandling af vores målgrupper. Behandlingen er evidensbaseret og manualiseret. Vi arbejder struktureret med behandlingspakker, og behandlingen er tæt integreret med den igangværende forskning.

Din nye hverdag

Du får erfaring med lægebehandling bestående af udredning, diagnostik, ressourceorienterende samtaler, struktureret psykoedukation samt medicinsk behandling i henhold til vores lægemanual.

Du vil desuden få indsigt i, hvordan randomiserede, kliniske effektstudier tilrettelægges og gennemføres.

I hverdagen er du omgivet af 5 andre reservelæger og 5 speciallæger i psykiatri. Du vil efter en grundig oplæring skulle varetage udredning af henviste patienter med henblik på diagnose og behandlingsbehov.

Du følger patienterne gennem deres behandlingsforløb som deres behandlingsansvarlige læge i tæt samarbejde med de øvrige behandlere.

Fokus på din faglige udvikling

Der er fastlagt bedside supervision ved speciallæger, kontinuerlig undervisning i udredningsredskaber og fastlagte supervisions fora både mono fagligt og tværfagligt. Herudover er du tilknyttet en speciallæge mentor, som sikrer din faglige udvikling og mulighed for sparring om patientforløb.

Du bliver tilmeldt vores to dages Kompetence Kursus i Transkulturel Psykiatri samt vores 4 dage kursus i PTSD. Det vil herudover blive prioriteret, at du deltager i Psykiatrisk Center Ballerups tre dages kursus i udredning og diagnostik, Present State Examination uddannelse (PSE kursus).

Hvorfor skal du søge job hos os?

Du kommer ind på en arbejdsplads med et rigtig godt arbejdsmiljø, fleksible arbejdsrammer, åbendørs politik og beskeden vagtbelastning med 2-3 vagter pr. måned. Vagterne er i akutmodtagelsen og sikrer dermed yderligere faglig udvikling indenfor almenpsykiatrien. Der vil være grundig oplæring i de akutte funktioner, samt følgevagter.

Vi arbejder proaktivt på at sikre et godt og sundt arbejdsmiljø, som kan give den nødvendige støtte i krævende psykosocialt arbejde.

En ansættelse hos os vil give dig ny viden om psykiatri, udredning og diagnosticering indenfor faget, transkulturel psykiatri, og et godt fundament til videreuddannelse indenfor psykiatri/almen medicin/samfundsmedicin eller lignede specialer.

Hvem er du

  • Du uddannet læge og ønsker at arbejde med traumatiserede flygtninge i psykiatrien.
  • Du ønsker at bidrage til forskning og videreudvikling af behandlingstilbud indenfor vores målgruppe.
  • Du værdsætter og bidrager til det tværfaglige samarbejde og synes det er spændende at arbejde sammen med mennesker fra mange forskellige kulturer.
  • Du er fleksibel, struktureret og ansvarsfuld i din opgaveløsning.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er fuldtid, uklassificeret, med vagtforpligtelse på ca. 3 vagter om måneden. Det forventes, at du kan indgå i et års ansættelse. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt endelig klinisk ansvarlige overlæge Trine Nørregaard Hansen på tlf. 38 64 61 80 / trine.maria.noerregaard.hansen@regionh.dk eller forskningsansvarlige overlæge Jessica Lohmann på jessica.carlsson.lohmann@regionh.dk.

Yderligere information om kompetencecentret kan findes på vores hjemmeside: ctp-net.dk.

Send din ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter via linket på siden. Ansøgningsfristen er d. 16 januar 2022. Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Om Psykiatrisk Center Ballerup

Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på"Job i Psykiatrien".


Fakta

Jobtype
Reservelæge
Arbejdssted
Region Hovedstadens Psykiatri
Arbejdstid
Fuldtid
Jobnummer
237159
Ansøgningsfrist
16-01-2022
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...